Region

Svet

Katarina Ostojić Kaja:Još uvek volim Uroša

Iako se u medijima već danima spekuliše o tome kako su se Katarina Ostojić Kaja i njen još uvek zakoniti suprug Uroš Duvnjak pomirili, pevačica demantuje takve glasine i kaže da do nikakvog pomirenja neće doći.

Katarina Ostojić Kaja:Još uvek volim Uroša



"Uroš i ja se redovno viđamo, ali to nema veze s tim što smo zvanično još supružnici, već zato što smo komšije. Nismo kontaktirali mesecima, ali sada smo u odličnim odnosima. Nema gorčine, ljutnje, kajanja. Ništa prirodnije nego da komšinica i komšija zajedno popiju jutarnju kaficu" - kaže Kaja i dodaje da od njihove obnove braka nema ništa.

"Svašta se piše, čak i to da smo se pomirili, ali od pomirenja u ljubavnom smislu nema ništa! Kad jednom stavim tačku na nešto, povratka nema. Ne volim čak ni podgrejanu sarmu, koja je inače fenomenalna, a kamoli podgrejane ljubavi."

Kaja kaže da njih dvoje uživaju u ispijanju kafica i druženju do te mere da mu pevačica daje ljubavne savete.

"Mog, još uvek zvaničnog muža, preslišavam na temu devojaka. Pitam ga ima li ih, jure li ga, juri li on njih... Isto tako preslišava i on mene. Zanima ga imam li momka. Tako se zapričamo, pa na kraju jedno drugom delimo ljubavne savete! Kažem vam - savršen brak! Uživaćemo u zajedničkim kaficama narednih mesec dana, sve dok Uroš bude u Beogradu do polovine avgusta" - izjavila je pevačica i dodala da još uvek voli svoh zakonitog supruga.

"Ja Uroša još uvek volim, ali ljubav nije konstanta. Ona je promenljiva, stalno menja svoj oblik. Tako ova ljubav koju sada osećam prema Urošu nema veze sa onom nekadašnjom ljubavlju. Samo da se razumemo, ponoviću - to što se ne pljujemo po novinama, ne svađamo, što zajedno pijemo kafu i normalno komuniciramo, ne znači da ćemo se pomiriti. Od toga nema ništa!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>