Region

Svet

Milić Vukašinović urlao na Boru Čorbu

Na rođendanskoj proslavi Olivera Mandića, koja je bila organizovana u jednom klubu na Adi Ciganliji, umalo nije došlo do fizičkog obračuna između Milića Vukašinovića i Bore Čorbe.

Milić Vukašinović urlao na Boru Čorbu



Naime, dvojica pevača su se sukobila zato što je Čorba probio termin sa izvođenjem svojih pesama.

"Sve je teklo, što bi se reklo, kao po loju, do trenutka kad se u prizemlju lokala pojavio Bora Čorba, koga je publika dočekala ovacijama. Verovatno ponesen dobrom atmosferom i prijemom kod gostiju, Bora je otpevao neku pesmu više u odnosu na prvobitni plan. Reakcija skoro svih prisutnih bila je izvanredna, ali to se nije dopalo Miliću Vukašinoviću, koji je bio nestrpljiv da dođe na red" - izjavio je izvor koji se nalazio na licu mesta i opisao je Milićevu reakciju:

"Vukašinović je počeo da vileni i histeriše. Vikao je: „Na šta ovo liči, koliko on planira još da bude za tim mikrofonom dole?! Šta smo mi koji čekamo svoj red?! Čist bezobrazluk, šta on umišlja! Neka nas pusti da odradimo svoje, pa neka peva koliko hoće!“ Njihov zajednički prijatelj je jedva nekako uspeo da umiri Milića i da ga stiša" - zaključio je izvor.

Iako su svi misliti da će svađa kulminirati po završetku Borinog nastupa, to se nije dogodilo. Čorba se u hodu javio Miliću i seo u svoj separe na spratu, dok ga je Milić totalno iskulirao.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>