Svet

Region

Šakira ima makedonsku krv

Kolumbijska i svetska zvezda Šakira glavna je atrakcija u Makedoniji zbog svog porekla. Pojedini skopski mediji tvrde da u njenim venama teče i makedonska krv. Novinari su došli do podatka da je njena baba bila Makedonka koja se udala za Libanca.

Šakira ima makedonsku krv



Otac popularne Kolumbijke, Vilijam Mebarak Čadid je poreklom pola Libanac, pola Makedonac, a taj podatak piše i na oficijalnoj veb stranici "Foks njuza", gde je navedeno njegovo makedonsko poreklo.

I Šakira je tokom nedavnog koncerta u Bejrutu, koji je posvetila ocu, rekla da je on pola Libanac, pola Makedonac. Ista informacija može da se pročita i na oficijalnoj stranici muzeja voštanih figura "Madam Tiso" gde je kolubijska zvezda predstavljena kao dete oca Amerikanca libanskog - makedonskog porekla.
 
Deda Šakire je bio Libanac, a oženio se Makedonkom. Njihov sin Vilijam se rodio u Americi, a kasnije se odselio za Kolumbiju gde se oženio sa devojkom italijanskog - španskog porekla Nidijom dela Karmen Ripol Toradom. Nidija je bila njegova druga žena i majka Šakire.

Iz očevog prethodnog braka, pevačica ima sedmoro braće i sestara. Manje je poznato da Šakira ima koeficijent inteligencije od 140, studirala je na prestižnom UCLA univerzitetu i govori nekoliko stranih jezika. 

Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>