Lifestyle

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

aprila najnovije vesti - strana 10

Dan trampe u Mikser hausu 1. aprila

Dan trampe u Mikser hausu 1. aprila

Neprofitna kulturna organizacija "Mikser" i nevladina organizacija "Jungle Tribe" (Džangl trajb) organizovaće u nedelju, 1. aprila, Dan trampe tokom koga će svi koji donesu polovne delove kompjutera u "Mikser haus", dobiti tanjir pasulja, a one koji donesu najviše kompjuterske opreme očekuju i nagrade.

Pročitaj više

Legende 7. aprila u Sava centru

Legende 7. aprila u Sava centru

Zbog velikog interesovanja publike, "Legende" će 7. aprila održati jubilarni 50. koncert u beogradskom Sava centru, gde su ove godine već nastupili 4. i 14. februara. Popularna grupa ove godine obeležava 25 godina rada, a ova značajna brojka u njihovoj karijeri poklopiće se i sa jubilarnim koncertom u dvorani gde su prvi put nastupili pre 17 godina.

Pročitaj više

Premijera filma Moja nazovi žena 6. aprila

Premijera filma Moja nazovi žena 6. aprila

Adam Sendler glumi plastičnog hirurga koji, kako bi osvojio ženska srca, laže da je oženjen i da živi u nesrećnom braku. Konačno upoznaje ženu svojih snova, ali primenjuje istu taktiku osvajanja. Kada stvari postanu ozbiljnije, primoran je da je upozna sa svojom ženom, sa kojom se razvodi i svojom decom. Problem je što ta porodica ne postoji. U pomoć mu priskače prijateljica i koleginica, kako bi pokrili izmišljenu priču.

Pročitaj više

>