Region

Svet

Zvezde Granda: Stefan Petrušić slavio pobedu na Adi Ciganliji (Foto)

Pobednik ovogodišnjih “Zvezda Granda“ Stefan Petrušić sinoć je u društvu Andrije Markovića, u jednom od klubova na Adi Ciganliji proslavio svoju titulu i uselenje u novi stan u Beogradu. Sa njima je bez svoje devojke Zorice Dukić, stigao i Miloš Vuković, pobednik rijalitija “Parovi“.

Zvezde Granda: Stefan Petrušić slavio pobedu na Adi Ciganliji (Foto)





Iako je posle finala izjavio da je ispao iz takmičenja, jer nije bio medijski favorizovan, sinoćnjim izlaskom na proslavu u klub, Marković je pokazao da ceni i poštuje Stefanovu pobedu. Andrija je đuskao u društvu zgodne crnke, koja ga je sve vreme skidala pogledom, da bi se nešto kasnije počeo smeškati i atraktivnoj plavuši, kojoj je nazdravljao i Vuković. Nakon što je Stefan po ko zna koji put naručio novi viski, počeo je da se došaptava sa Markovićem, nakon čega je malo falilo da raspoloženu crnku popnu i na sto.



Ostatak večeri protekao je u takmičenju ko će više da popije, a od ostalih finalista “Zvezda Granda“ ni traga ni glasa. Ko zna, možda je sujeta između Grandovih zvezdica ipak presudila, ili pak, čekaju da svi zajedno uskoro otputuju u Crnu Goru, kako bi u nekom od klubova na jadranskoj obali dostojno proslavili Stefanovu titulu!







Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>