Region

Svet

Američka komičarka prozivala Srbe zbog fijaska Ejmi Vajnhaus

Američka komičarka Čelsi Hendler u svojoj emisiji "Chelsea Lately" je ismevala Srbiju i Srbe zbog propalog koncerta Ejmi Vajnhaus.

Američka komičarka prozivala Srbe zbog fijaska Ejmi Vajnhaus



"Mislim da koncert nazivaju katastrofom u Srbiji. To je zemlja gde se dogodilo etničko čišćenje i genocid, a oni smatraju da je njen koncert gori od toga", rekao je jedan od gostiju emisije u kojoj se praktikuje da pored Čelsi njeni gosti takođe iznose šaljive komentare na račun slavnih ličnosti i političara.

Komičari su valjda hteli da se pohvale i poznavanjem istorije i ratova na Balkanu ali su ustvari otkrili da su neobavešteni. Iako je Ejmi bila meta, napad je pao na Srbiju, pa su čudeći se zašto je pevačica odabrala baš Beograd za početak svoje turneje ironično rekli da je ona posle naše zemlje možda planirala da nastavi turneju u Kazahstanu. Pogledajte video a interesantan deo počinje od 4m:50s.



Lepo je kada se neko šali i odlično ako na tome još zarađuje velike sume novca ali odlika pravih komičara je da umeju da se našale na svoj račun. Takodje, trebao bi da bude obavešten o temi koju obrađuje, ali bože moj, sve je to šou biznis.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>