Region

Svet

Stefan Petrušić: Slušaću Sašu Popovića

Stefan Petrušić, pobednik "Zvezda Granda" je odlučan u nameri da postane uspešan u pevačkom poslu i zauzme svoje mesto na estradi, pa je istakao da će slušati sve savete Saše Popovića.

Stefan Petrušić: Slušaću Sašu Popovića



U jednom intervjuu je rekao, da poučen primerom kolege Milana Stankovića shvata da mora slušati savete čelnih ljudi "Granda". "Iskreno, o Milanu imam baš lepo mišljenje. Talentovan je, izgradio je svoj prepoznatljiv fazon, lepo peva, ali mislim da je oko sebe imao loše savetnike, koji su ga doveli do ovog što mu se sada dešava. Krivo mi je što se njegova priča sa "Grandom" neslavno završila. Taj primer je za nauk i meni i svim ostalim mojim kolegama, tako da nikad ne treba da zaboravimo kako smo postali poznati pevači i ko nam je omogućio da dođemo ovde gde smo. Publika je glasala za nas, ali je Saša to omogućio i nameravam da ga slušam", rekao je Stefan.

On ne želi da ga porede sa Dušanom Svilarom, pobednikom treće sezone "Grandovog" takmičenja, za koga mnogi kažu da nije najslavnije iskoristio svoju pobedu i da je razlog tome što peva uglavnom zabavnu muziku.

Što se tiče njegovog imidža Petrušić se ne obazire mnogo na predrasude i poređenja izgleda i seksualnog opredeljenja, jer se neretko muškarci koji sređuju obrve, nose usku odeću nazivaju homoseksualcima, pa je ta priča počela da kruži i o njemu. "Ma, jao, čuo sam svašta. Te sređuje obrve, te stavlja puder, te uska garderoba. Pa puder, hteo ja to ili ne, moraju da mi stave zbog kamere i reflektora. Što se tiče ostalog, 80 posto momaka na ulici ima sređene obrve, utegnuti su i doterani. Ne vidim ništa loše u tome kad neko vodi računa o svom izgledu. Ovo je vreme metroseksualaca", rekao je Stefan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>