Region

Svet

Mili: Ceca je rođena za ovaj posao

Novi album Svetlane Ražanatović se danas pojavio u prodaji na svim kioscima, benzinskim pumpama i većim prodavnicama, a pošto pevačica iz opravdanih razloga ne može promovisati svoj CD, u medijima je uglavnom predstavlja njen kompozitor Aleksandar Milić Mili.

Mili: Ceca je rođena za ovaj posao



On je u jednom intervjuu ispričao kako se pevačica oseća povodom izlaska njenog novog materijala. "Ceca je jako uzbuđena. Vidim da je bez obzira na njenu specifičnu situaciju ipak muzika to što je hrani - duhovno. Radili smo osam albuma, koncerte i sve je bilo uspešno. Ovaj album je jedan zdrav nastavak za jedno dve, tri stepenice više. Nikada ne pravim kalkulacije pred izlazak albuma. Za mene je imperativ da to bude dobro i da se ponudi publici", rekao je Milić.

Kompozitor je još govorio o tome kakve su reakcije publike i o pesmama, premda je pesma "Šteta za mene" već postala hit. "Interesovanje je veliko, a reakcija neverovatne. Album "Ljubav živi" posvećen je ljubavi, ali ljubavi prema ljudima, ne samo muško - ženski odnosima. Omnibus od devet ljubavnih pesama ujedno zaokružuje tu našu poruku", rekao je Mili.

Aleksandar Milić je još ispričao da je Ceca zahvalan saradnik i da je ona "rođena za ovaj posao", kao i to da njegova saradnja sa Cecom nije uticala na poznanstvo i saradnju sa Brenom kako se spekulisalo. " Breni sam uradio album "Uđi slobodno" i turneju. To je bilo više nego dovoljno i nema veze sa Cecom", izjavio je.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>