Region

Svet

Psiholog: Marijana je labilna, a Nemeš nesiguran

Aleksandra Janković naš poznati psiholog dala je svoje mišljenje o odnosu Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića, koji redovno imaju seks pred kamerama ne obazirući se na to što je Marijana udata i ima dete.

Psiholog: Marijana je labilna, a Nemeš nesiguran



“Nemeš poseduje visok stepen egzibicionizma, što ga navodi da glumi alfa mužjaka. U suštini on je veoma nesigurna ličnost, a to potvrđuje detalj iz šoua kada se hvalio koliko je žena imao u životu. On Marijanu gleda kao instrument koji mu pomaže da ostane u kući dok mu sujetu hrani to što je osvojio tuđ plen. To mu, kao većini nesigurnih muškaraca, pojačava ego” - izjavila je Aleksandra i dodala:

“Sreća da još uvek nije dostigao stadijum da nekoga udari, ali i lomljenje stvari je poruka prisutnima da treba da ga se plaše. Njemu je alkohol samo dozvola da pokaže niske strasti jer ne ume da kontroliše svoju agresivnost” - naglasila je Jankovićeva i dodala da je Marijana tip devojke koja ne zna šta hoće.

”Ona je labilna, nezrela i nema nivo samopoštovanja. Ona ne uspeva da savlada svoj nagon bez obzira što je svesna da to ne kompromituje samo nju već i njene bližnje. Poruka koja se kroz njen lik šalje javnosti je užasna jer opravdava prevaru koja se briše kajanjem. Nju čekaju najteži momenti po izlasku iz rijalitija, kada će morati da se suoči sa stvarnošću”, kaže Aleksandra. Ona ne veruje u opstanak veze ovog rijaliti para niti da su se kod bilo koga od njih dvoje rodile emocije. “Oni pate od patološkog uživanja da imaju seks pred kamerama i ostalim takmičarima koji spavaju u istoj sobi. Njih to zabavlja i nemaju dozu stida, zato će ta strast i splasnuti u spoljnom svetu. Teško se održavaju odnosi koji počinju na nesreći nekih drugih ljudi”, tvrdi Aleksandra Janković.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>