Region

Svet

Nemanja Stevanović: Poljubili se jesmo, ali nismo zajedno

Pevač Nemanja Stevanović demantovao je pisanje medija da su se on i njegova bivša devojka Milena Ćeranić pomirili, iako je prošle nedelje dočekao na aerodromu i naočigled svih prisutnih poljubio.

Nemanja Stevanović: Poljubili se jesmo, ali nismo zajedno



"Poljubili se jesmo, ali se nismo pomirili. Nas dvoje se poljubimo svaki put kada se vidimo i ne znam šta je tu čudno. Znam da bi ljudima bilo zanimljivije da smo se na aerodromu pobili, umesto što smo se poljubili. Znam i da se priča kako je naš raskid samo marketinški trik, ali šta god da kažem, svako će to tumačiti kako hoće" - rekao je Nemanja i dodao su sami krivi što se više priča o njihovoj vezi, nego o novim pesmama.

"Sami smo krivi što smo to dozvolili. Prosto smo ljudima dali pravo da se bave našim životima čim smo ušli na Farmu. Mnogo sam se nervirao zbog toga, ali više ne. Čim
se toliko piše o nama, znači da smo zanimljivi ljudima. Pošto smo pevači, bilo bi normalnije da se piše o našim pesmama. Ali, živimo u nenormalnim uslovima i suludom vremenu. Baš me briga, neću da trošim vreme, ni energiju na to. Imam pametnija posla nego da se čudim, pravdam ili nerviram" - zaključio je Nemanja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>