Region

Svet

Goca Božinovska: Laknulo mi je što je Jelena ispala

Učesnica  "Zvezda Granda" Jelena Vučković je u subotu izgubila šansu da nastavi dalje takmičenje. Ona je bila vidno potrešena ali njena majka, pevačica Goca Božinovska je tim povodom rekla kako joj je u neku ruku laknulo zbog toga.

Goca Božinovska: Laknulo mi je što je Jelena ispala



"Kada je Jelena ispala, prvo sam bila u šoku! Kao da me je ošinuo grom! Ali, nakon toga osetila sam ogromno olakšanje jer sam u proteklom periodu bila izložena strahovitom pritisku zbog njenog takmičenja", rekla je Božinovska.

Potom je objasnila kako se osećala kada je prošao prvi šok: "Meni je pao kamen sa srca! Često sam čula komentare kako Jelena zbog mene i njenog oca Radeta Vučkovića prolazi i kako je privilegovana, što apsolutno nije tačno. Uostalom, i ovo njeno ispadanje je čist dokaz da je niko od nas nikada nije gurao, niti urgirao za nju kod Saše Popovića. Otkad nam je saopštila da se prijavila na takmičenje, Jelena je bila izričita da želi sama da se izbori bez našeg mešanja. Tako je i bilo. Kad god bih pokušala da joj nešto sugerišem, ona bi saslušala, ali na kraju je ipak uradila po svom, što dokazuje da je izuzetno tvrdoglava i uporna", ispričala je Goca.

Pevačica je još istakla kako je savetovala ćerku da joj pomogne oko glasanja i angažuje se u tom pogledu, kao i da je to veoma bitno ali Jelena nije htela da čuje. Želela je sama da se izbori svojim glasom i talentom i smatrala je da isključivo publika treba da odlučuje o tome..

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>