Region

Svet

Razvode se Ana Kokić i Nikola Rađen?

Pevačica Ana Kokić i njen suprug Vaterpolista, Nikola Rađen će kako se spekuliše biti još jedan bivši par u javnom životu Srbije. Navodno je razlog tome Nikolin poslovni ugovor koji bi ovih dana trebalo da potpiše sa jednim italijanskim klubom i ostavi ženu i decu u Srbiji.

Razvode se Ana Kokić i Nikola Rađen?



 "Između Ane i Nikole situacija je napeta već duže vreme, a krajem prošle godine postalo je baš teško. Nikola je mnogo putovao i ostavljao Anu samu sa dvoje male dece. Međutim, kap koja je prelila čašu je novi ugovor koji bi trebalo da potpiše s jednim italijanskim klubom. Ona planira da objavi novi album i nema nameru da se seli iz Beograda jer bi to značilo prekid njene karijere. U početku joj je briga o deci prijala, ali je vremenom postalo teško, a došlo je i do zastoja u njenoj karijeri, kojoj sada želi da se posveti. Takođe, on je često bio odsutan i iako su se trudili da sve funkcioniše, jednostavno su se slomili. Ozbiljno razmišljaju o razvodu", rekao je neimenovani izvor za Alo.

Ana je podržala svog supruga kada je odlučio da se bavi ugostiteljstvom ali ovog puta to izgleda nije slučaj. "Ana nije osoba koja se preterano žali, ali je zamerala Nikoli često odsustvovanje, kao i neispunjena obećanja. Recimo, kada prošle godine nisu otišli na more zbog njegove prezauzetosti, ona se nije žalila jer joj je obećao da će deci i njoj to nadoknaditi nekim drugim putovanjem, ali se ispostavilo da dato obećanje nije ispunio. Kada je odlučio da sa prijateljima otvori noćni klub, podržala ga je nadajući se da će uspeti u tom poslu, koji ne zahteva veliku privrženost, a onda se više posvetiti porodici, ali ni to se nije dogodilo. Nikola je osim čestih treninga mnogo vremena provodio u novootvorenom klubu, zbog čega je taj posao postao dodatni problem za brak Ane i Nikole", rekao je izvor blizak paru.

Nedavno je pevačica u jednom intervjuju odgovorila na pitanje da li joj nedostaju seksualni odnosi u braku: "Nije daleko od istine! Sada ih imamo znatno manje nego kada smo bili u vezi, ali daleko od toga da se žalim. Ipak, tu su deca, obaveze u vezi sa poslom i porodicom, pa nam je seks sada na poslednjem mestu", rekla je pevačica.

Da li se radi samo o uobičajenim bračnim problemima koji prate sve parove pa će svoje nesuglasice uspeti da reše ili će pak odlučiti da angažuju advokate za razvod braka ostaje da vidimo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>