Svet

Region

Dr. Haus: Dajem otkaz! Hoću svoj život nazad

Glumac Hju Lauri, koji je postao popularan po ulozi Dr. Hausa u isotimenoj seriji, rešio je da posle završetka snimanja osme sezone napusti seriju.

Dr. Haus: Dajem otkaz! Hoću svoj život nazad



Naime, glumac je izjavio kako deset meseci godišnje provodi snimajući i kako je potpuno izgubio svoj privatni život. Iako zarađuje skoro 400 hiljada dolara po epizodi, glumcu je preseo naporan raspored i zato misli da je došlo vreme da se povuče.

Doktor Haus snimio bluz album (Video)
"Kraj ove sezone čini se kao i da je kraj serije. Barem su mene na toliko angažovali", izjavio je Lauri, koji je za ulogu ciničnog i genijalnog doktora osvojio dva Zlatna globusa i vrlo brzo postao najuspješniji britanski glumac na američkoj televiziji.

Televizija Fox tek treba da potvrdi da li će osma sezona stvarno biti i poslednja i da li će morati da potraže zamenu za Laurija ako on stvarno bude želeo da napusti seriju.

Glumac mrzovoljnog Hausa glumi od 2004. godine, a kako je izjavio, na početku snimanja nije verovao uopšte u uspeh serije.

"Nikada nisam verovao da će serija trajati sedam sezona. Mislio sam eventualno dve nedelje. Zasitio sam se ustajanja u četiri ujutru. Neki su dani teži od drugih" - ispričao je Hju Lauri, kome u poslednje vreme više prija da peva nego da glumi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>