Region

Svet

Žene počele na Prvoj (Video)

Na Prvoj srpskoj televiziji sinoć smo mogli da pogledamo premijerno emitovanje novog tok šou-a,  "Žene" . Voditeljke ipomenute emisije dobro su poznate široj javnosti: Ivana Zarić, Nataša Ristić, Marija Kilibarda, Maja Volk i Irina Radović.

Žene počele na Prvoj (Video)



Ovo je jedinstvena forma na našim prostorima. A spomenute dame će iz nedelje u nedelju "pretresati" različite teme. Ono što svakako privlači pažnju je njihova različitost. Sve dame su različitog godišta, svaka ima svoj stil vođenja programa i karaktere ali  kada se spoje izgledaju veoma zanimljivo. Maja Volk je to slikovito opisala poredivši svaku od koleginica sa nekim kontinentom, a na svoj račun se našalila: "Ja sam kao Južni pol. Svi znaju gde je, a niko tamo neće da ide."

 Ovog puta, tema je bila, venčanja. Svaka od voditeljki je iznela svoja misljenja i iskustva o tome kroz šaljive komentare. Kao specijalni gosti pojavili su se Nina Radulović i Branislav Lečić. Ovaj bračni par sa kratkim "stažom" ali ne malim iskustvom, kada uzmemo u obzir Lekin prethodni brak i godine, je govorio o svojoj svadbi i tome kako "plove" bračnim vodama.

U emisiji se se na kratko, ali efektno pojavio Ivan Ivanović, koji je izrazio svoju podršku koleginicama i naravno u svom stilu "bacio" i pošalicu: "Ko misli da njegova žena puno priča neka pogleda ovu emisiju! &quo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

ŽeneZene


>