Region

Svet

Crnogorka potrošila 2000 evra i dala otkaz da bi ušla u kuću VB

Crnogorka Jovana Mitić tvrdi da je u nedelju trebala da uđe u kuću Velikog brata sa još dva učesnika, ali da joj je samo dan pred ulazak javljeno da se to neće dogoditi. Mlada Crnogorka za sve optužuje hrvatski RTL, dok oni tvrde za pomenutu damu nikada nisu čuli.

Crnogorka potrošila 2000 evra i dala otkaz da bi ušla u kuću VB



"Kad nisam ušla u rijaliti na početku, nisam se uzbudila. Međutim, prošle nedelje su me opet zvali i rekli da ulazim. Dala sam otkaz u turističkoj agenciji, više od 2.000 eura sam potrošila na garderobu. U četvrtak sam snimala profil i potpisala ugovor, koji je ostao kod njih. Nakon svega, u subotu su mi javili da ne ulazim! Ja sam samohrana majka, prošle godine mi je izgoreo stan, a sad su me oni uništili! Prvo mi je Miljuš rekao da je neko zabranio moj ulazak, zatim da je to RTL, a kasnije da nisam prošla psihotest, što je totalna glupost" - tvrdi Jovana.

Povodom Jovaninih optužbi oglasio se i RTL koji je demantovao celu priču: "Navodi spomenute osobe su neistinite. Izbor kandidata za ulazak u kuću Velikog brata obavlja produkcijska kuća Emotion, a ne RTL Televizija".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>