Region

Svet

Veliki brat oduzeo ukućanima još 12.500 evra

Učesnici Velikog brata olako su shvatili pravila pa ih neprestano krše, tako da je produkcija rešila rigorozno da ih kazni. U pravljenju grešaka prednjače Nemeš, Bojana i Marijana.

Veliki brat oduzeo ukućanima još 12.500 evra



Veliki brat ukućanima zamera svašta - od nezatvaranja vrata prostorije gde se puši, preko šaputanja, do razbijanja imovine. Zbog toga je Veliki brat ukućanima oduzeo dodatnih 12,5 hiljada evra od glavne nagrade. To je Nemeša i Marijanu vidno iznerviralo, dok je Duško bio jako razočaran jer se, po svemu sudeći, upravo on najviše nada glavnoj nagradi.

"Članstvo u EU" stanarima Velikog brata donosi brojne privilegije, a jedna je od njih bila i sinoćnja, nimalo uobičajena, večera u bazenu. Bojana, Nirmal, Marijana i Nemeš zajedljivo su to komentarisali i konstatovali kako bi što pre, na bilo koji način, trebalo da sabotiraju zadatak kako bi ga svi pali i samim tim bili ravnopravni kad su u pitanju nominacije.

Radiša se priključio ogovaranju, pa su se svi okomili na Soraju i komentirisali njeno vojničko ponašanje i umišljenost. Nedeljni zadatak donosi sve veći razdor među ukućanima koji su "članovi EU" i onima koji nisu za sad primljeni u zajednicu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>