Region

Svet

Ana Kokić: Nikola i ja sve redje vodimo ljubav

Pop pevačica Ana Kokić, koja je svoju liniju nakon drugog porođaja dovela do savršenstva, slikala se nedavno za naslovnicu jednog muškom magazina, gde je pokazala svoje zanosne obline.

Ana Kokić: Nikola i ja sve redje vodimo ljubav



Ana, koja je četiri godine u braku sa vaterpolistom Nikolom Rađenom otkriva zanimljive detalje iz njihovog seksualnog života, ali i to da za sada ne planira da ponovo postane majka.

"U narednih pet godina sigurno neću rađati, jer iza sebe imam dva carska reza za manje od godinu dana, pa mi je doktor preporučio da treće dete malo sačeka. Ja i moj suprug još ne razmišljamo o tome, ali ako jednog dana poželimo, sigurno ćemo našim devojčicama podariti brata ili sestru" – priča Ana i otkriva zašto je rešila da se fotografiše u seksi vešu, budući da je majka dvoje male dece:

"Na estradi sam sedam godina i od toga sam se tri puta slikala na sličan način. Fotografije nisu vulgarne i što je važno, imam podršku svoje porodice i supruga! Za moj posao su preporučljive seksi fotke jer nisam bibliotekarka već pevačica. Iako me dosta ljudi vidi leti na moru u kupaćem kostimu, ja nisam poput pojedinih koleginica koje se svaki dan slikaju gole samo da bi bile na naslovnoj strani."

A na konstataciju da mnoge žene kažu kako brak i deca upropaste seks između dvoje supružnika, priznaje:

"Nije daleko od istine! Sada ga imamo znatno manje nego kada smo bili u vezi, ali daleko od toga da se žalim. Ipak tu su deca, obaveze oko posla i porodice, pa nam je seks sada na poslednjem mestu."

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>