Region

Svet

Opet seks u Velikom bratu, Marijana sumnja da je trudna (Video)

Iako su zbog nedeljnog zadatka ukućani vezani međusobno, to Nemešu i Marijani nije ni malo smetalo da opet imaju seks pred kamerama VB.

Opet seks u Velikom bratu, Marijana sumnja da je trudna (Video)



Ljubavnike ništa ne može sprečiti a ni ometi u ljubavnom zanosu. Iako u svi zajedno na krevetu, vezani međusobno, Nemeš za Emu, a Marijana za Bojanu i Lestera, oni su se i pored toga prepustili strasti. Oni su sačekali da ukućani zaspu, pa su krenuli polako sa dodirivanjima, maženjima, i šaputanjima na jastuku. To nije dugo potrajalo, tako da su se ubrzo našli u već viđenoj situaciji, te su vodili ljubav ispod čaršava duže nego prethodnih puta.

Marijanu sve češće muči pitanje da li je u drugom stanju, pa je juče pred Nemešom i Emom postavila više sebi nego njima pitanje da li je možda trudna.

S obzirom da oni redovno imaju seks u kući VB, a ne koriste zaštitu, iako im je ona na raspolaganju u kući VB, ovo je vrlo moguće. Ostaje nam samo da sačekamo i vidimo..

Iako je ne podnosi, Nemeš hteo,ne hteo mora da sarađuje. Zajedno peru zube, dele krevet, šminkaju se ali i plivaju. Ema je 13.prase u odnosu Marijana-Nemeš. On počinje da ludi jer je očekivao da će ga VB spojiti sa Marijanom, međutim nije. Juče je koristio svaki prliku da to i da do znanja Emi.

Prgava Ema je ukroćena, te sada je manja od makovog zrna, i sluša Nemeša bez pogovora. To u svakom slučaju pogoduje Nemešu, tako da je odlučio po ulasku u bazen, da nauči Emu da pliva. To je u odnosu Nemeš-Ema veliki pomak nabolje. Možda će ipak prerasti u prijateljstvo.



Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>