Region

Svet

Srpski Top Model: Devojke šetale sa pitonom oko vrata, ispala Tijana

Deset devojaka nastavilo je trku za titulu prvog sprskog top modela.Devojke su imale čak tri kastinga. Bata Spasojević birao je devojke za reviju u Majamiju, ali na kraju nije izabrao nijednu. Kod Suzane Perić odvijao se kasting za katalog njene nove kolekcije „Dive šapuću o slobodi". 

Srpski Top Model: Devojke šetale sa pitonom oko vrata, ispala Tijana



Odluka Suzane Perić bila je: Dive su Dejana i Katarina. Njih dve su, po rečima kreatorke, imale senzualnost koja je potrebna za to snimanje. Na kastingu Darka Kostića sve se odvijalo veoma brzo, njegov favorit bila je Neda, mada joj je skrenuo pažnju da treba da smrša još 7 kg.



Srpski Top Model: Takmičenje napustile Tamara i Anamari (Video)
Da bi osetile sve izazove modne piste devojke su šetale na pešačkom prelazu, gde su morale da budu maskimalno skoncetrisane, da ne obraćaju pažnju na gužvu, automobile, pešake, dobacivanja... U seoskom ambijentu imale su novo slikanje, a svoje strahove pobedile šetajući ispred žirija sa vrlo živim i opasnim modnim dodatkom iliti aksesoarom - zmijom!



Posle svih ovih zadataka odluka Ivane, Nenada i Miše bila je da Tijana Bajin ne zaslužuje da ostane u šouu. „Mislim da se Tijana nije mnogo iznenadila našom odlukom. Imala je najlošiju fotografiju, nije radila na sebi, bila je loša na kastinzima i nije dobila nijedan posao. To je sasvim dovoljno razloga za ispadanje", objasnila je Ivana Stanković.

Tijana pak nije bila iznenađena ispadanjem:

"Očekivala sam takvu odluku jer mi je Ivana na indirektan način to i pokazala. Verovatno je i moj sukob sa žirijem uticao na njihovu odluku, jesam bila drska i bezobrazna, ali ja sam njihove komentare shvatila kao ponižavanje, a to, bez obzira na njihovo iskustvo i uspešne karijere, nisam mogla da dozvolim! Ali, dobro, sve je to TV šou, sve razumem" - izjavila je Tijana.

Izvor: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>