Region

Svet

Milena Ćeranić: Nemanja bi bez mene cupkao u mestu

Pevačica Milena Ćeranić je posle duže pauze rešila da progovori o raskidu sa svojim sad već bivšim dečkom Nemanjom Stevanovićem.

Milena Ćeranić: Nemanja bi bez mene cupkao u mestu



Pevačica je davajući intervjuu za jedan nedeljni tabloid otkrila da ne pati i da je Nemanja i dalje voli najviše na svetu, pošto mu je bila najbolja devojka.

"Nemanja i ja smo se dogovorili da ne mislimo u tom pravcu i da se sećamo samo lepih trenutaka koje smo doživeli. Na kraju krajeva, ne bismo ni raskinuli da je to loše po nas" - rekla je Milena i dodala da su se neki ljudi jako obradovali kada su čuli da su njih dvoje raskinuli.

Milena je takođe demantovala pisanje medija kako je u vezi sa crnogorskim preduzimačem i kaže da su joj te priče odvratne i neosnovane, kao i da postoji mogućnost da se Nemanja vrati u Grand, jer su nju optuživali zbog njegovog izbacivanja iz pomenute produkcijske kuće.

"Svašta može da se desi, ali je pitanje da li bi pristao. Da mene nije bilo, nikada ga ne bi izbacili iz “Granda”, to je sigurno. Međutim, još uvek bi cupkao u mestu i bio na poziciji na kojoj je bio pre “Farme”. Takođe, činjenica da me još uvek voli najviše na svetu govori o tome da li sam mu donela dobro ili loše. Glavni problem je to što sam devojka koja ima svoj stav, a to ovima iz “Granda” nikako nije odgovaralo. Žao mi je, stvarno" - zaključuje Milena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>