Region

Svet

Dačin advokat: Danilo ne traži ništa od Nataše

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović trebalo je da se razvedu sredinom februara ove godine i tom prilikom sporazumno podele imovinu i starateljstvo nad ćerkicom Hanom. Međutim, do toga nije došlo i gotovo da ne postoje izgledi da će razvod braka biti sporazuman. Naime, Danilo je 1. aprila angažovao novog advokata, doktora Nemanju Aleksića iz Novog Sada, i time prekinuo saradnju s dosadašnjim advokatom Draganom Gojkovićem, koji je vodio sporazumni prekid braka u ime obe strane.

Dačin advokat: Danilo ne traži ništa od Nataše



"Gospodin Danilo Ikodinović me je 1. aprila angažovao i ja ga od sada zastupam u svim predmetima koje ubuduće bude imao" ispričao je Nemanja Aleksić iz advokatkse kancelarije „Aleksić i Mušicki sa saradnicima“, koji nije u mogućnosti da nam otrkije zbog čega je Danilo Ikodinović iznenadno odlučio da promeni advokata. Prethodnih dana počele su da kruže priče da je Nataša Bekvalac odlučila da, ipak, Dači ne da sporazumni razvod braka, te da bi na njenu inicjativu moglo da dođe do problema u raspodeli imovine i starateljstva...

"O prekidu saradnje sam, u skladu profesionalne etike, obavestio kolegu, gospodina Dragana Gojkovića, koji će, nažalost, to možda saznati i iz vaših novina zato što bi pismo trebalo da mu stigne danas. Odnos između advokata i klijenta je odnos od poverenja i, što se moje strane tiče, ja sam impresioniran ličnošću Danila Ikodinovića. Koliko je bio vrhunski sportista, toliko je vrhunski čovek, to mogu da vam kažem" tvrdi njegov novi zastupnik.

Prethodnih dana počele su da kruže priče da je Nataša Bekvalac odlučila da, ipak, Dači ne da sporazumni razvod braka, te da bi na njenu inicjativu moglo da dođe do problema u raspodeli imovine i starateljstva.

"Nemam odgovor na pitanje šta će se dalje dešavati i ono što trenutno radim za gospodina Ikodinovića nije vezano za ovu temu. Naravno da ću biti angažovan i povodom razvoda, ali o tome nemam šta trenutno da kažem. Šta će se dalje dešavati ne zavisi od Danila Ikodinovića i mene" – jasno je stavio do znanja Dačin advokat. Iako su početkom februara potpisali predlog za sporazumni razvod braka, on kao takav nije došao na sud i dalji tok ovog slučaja je prilično neizvestan.

Danilu Ikodinoviću je u celoj priči najbitniji odnos s detetom. "Moj klijent nije taj koji je predlagao sporazumni razvod braka niti je on taj koji je od toga odustao. On ništa ne potražuje. On, kao vrhunski sportista, neko ko je za ovu zemlju osvajao mnoge medalje i pehare, ima određene tekovine koje je stekao pre braka. Njemu je u svemu najbitnija ćerkica Hana" zaključuje Dačin advokat.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>