Region

Svet

Danilo Ikodinović otpustio advokata

Očigledno nezadovoljan uslugama njegovog i Natašinog zajedničkog advokata, Danilo Ikodinović pronašao sebi novog zastupnika.

Danilo Ikodinović otpustio advokata



Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović trebalo je da se razvedu sredinom februara ove godine i tom prilikom sporazumno podele imovinu i starateljstvo nad ćerkicom Hanom. Ipak, do toga nije došlo, a više ne postoje izgledi da će razvod braka biti sporazuman. Naime, Danilo je 1. aprila angažovao novog advokata, doktora Nemanju Aleksića iz Novog Sada, i time prekinuo saradnju s dosadašnjim advokatom Draganom Gojkovićem, koji je vodio sporazumni prekid braka u ime obe strane.

"Gospodin Danilo Ikodinović me je 1. aprila angažovao i ja ga od sada zastupam u svim predmetima koje ubuduće bude imao" – rekao je Nemanja Aleksić iz advokatkse kancelarije “Aleksić i Mušicki sa saradnicima”, koji nije u mogućnosti da nam otrkije zbog čega je Danilo Ikodinović iznenadno odlučio da promeni advokata, ali se pretpostavlja da je razlog bio nezadovoljstvo prethodnim advokatom, koji je često u javnosti stajao otvoreno na stranu Bekvalčeve.

Prethodnih dana počele su da kruže priče da je Nataša Bekvalac odlučila da, ipak, Dači ne da sporazumni razvod braka, te da bi na njenu inicjativu moglo da dođe do problema u raspodeli imovine i starateljstva.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>