Region

Svet

Region

Andjelina Džoli u zagrljaju Radeta Šerbedžije

Povezali su ih slični interesi, životni stavovi, ali i velika ljubav prema glumi i filmu. Iako zbog velikog interesovanja ovdašnjih medija za dolazak najpoznatije holivuske porodice na Brione prošlog leta Bred Pit i Anđelina Džoli nisu posetili Hrvatsku, Rade Šerbedžija najavio je da glumački par nije odustao od dolaska na Jadran, ali ovog leta, napomenuo je, potrudiće se da im osigura privatnost.

Andjelina Džoli u zagrljaju Radeta Šerbedžije



“Mi smo jako dobri prijatelji. Poznajemo se otkad smo počeli da surađujemo na njenom filmu. Počeli smo da se dopisujemo u maju, zajedno smo snimali film prošle jeseni... Ona je sjajna osoba. Osim što je divna glumica, fenomenalan je čovek i obrazovana žena i, kao što znate, ambasador Ujedinjenih nacija. Jako se puno žrtvuje i radi, putuje po celom svetu, ponekad se nađe i u vrlo opasnim situacijama, poput one, kako mi je ispričala, nedavno u Avganistanu kada su ih zatekle ratne operacije."

"Ona, doduše, ima pratnju i osiguranje, ali to su sve strašno opasne misije. A ona to i dalje radi uverena da time pomaže čovečanstvu. Savršena je osoba. S druge strane, divna i topla žena. Sprijateljili smo se i ona je jedna od najboljih koje sam upoznao iz ove profesije”, pohvalio je glumac slavnu prijateljicu. Njihovo druženje se, kaže Šerbedžija, nastavilo se i nakon snimanja.

“Pozvala me u Los Anđeles, pa putujem sredinom aprila da nama, nekolicini koji smo igrali glavne uloge, pokaže film, a Anđelina želi za nas prirediti i nekakvu svečanost”, otkrio je Šerbedžija za “Jutarnji list”. Za svoju ulogu Šerbedžija kaže da je odlična, kompleksna, jako zanimljiva, te da je uživao radeći na njoj.

 “Mislim da smo uspeli da napravimo dobru ulogu. Videćemo kakav je film, ali verujem da će biti dobar jer je scenario bio izuzetno zanimljiv. Još se ne zna ime filma, zasad je 'Untitled Love Story'. Anđelina je odličan reditelj, pripremila se odlično za film. Njene smernice su uvek bile tačne, nikada nije pokazivala nervozu, bila je smirena i znala je tačno šta hoće. Okružila se sjajnom ekipom filmskih radnika, kamermanom koji je dobitnik Oscara. Svi su bili vrhunski profesionalci”, naglasio je Šerbedžija. Snimanje Anđelininog redateljskog prvenca od početka su s velikim interesovanjem pratili svi mediji bivše Jugoslavije, zbog čega je umesto originalnih lokacija u Sarajevu rediteljka set preselila u Budimpeštu.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>