Region

Svet

Veliki brat: Duško bi celu noć ljubio Saru (Video)

Iako najaktuelnija učesnica Sara Vučelić nije bila oduševljena što je izbačena iz kuće, njenom dolasku na otpad najviše se obradovao Duško, koji je izjavio da mu je srce prepuno kada vidi Saru, koja je prelepa.

Veliki brat: Duško bi celu noć ljubio Saru (Video)



"Izgleda kao avion, ima malo lošiju glavu, ali telo joj je savršeno", rekao je Duško u ispovedaonici.

Takođe, Duško nije krio da je bio iznenađen što su od svih nominovanih učesnici izabrali baš Saru. "Šteta za nju, kako su mogli nju onako lepu" - prokomentarisao je Duško.

"Nisam razočarana, na sve se čovek navikne" - rekla je Sara, a kada je stigla na otpad izgrlila se sa Duškom, koji je zažalio što ga nije zatekla istuširanog i obrijanog.

"Večeras sam najsrećniji čovek. Srećan sam što mi je došla Sara, nisam zadovoljan jedino zato što nisam bio obrijan i okupan. Već sam je poljubio obrijan, ne mogu više, sramota me", izjavio je Duško u ispovedaonici i dodao da bi je celu noć ljubio da može koliko mu se sviđa i da više ne želi da ide kući jer je sad Sara tu.

Radašin se kao nindža spustio na otpad kako bi obavio zadatak koji je dobio od Velikog Brata. Za deset minuta morao je da sazna koje namirnice nedostaju u ostavi otpada.

U kuću je ušao kao ravnopravni stanar, a on i Tamara ne smeju ostalim stanarima da otkriju postojanje otpada. Veliki Brat im je otkrio i da je kanta za smeće u kući povezana sa otpadom. 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>