Region

Svet

Parovi: Djani napao Sladju Delibašić (Video)

Đani se sinoć ponovo napio i napao, po svemu sudeći Slađu Delibašić, jer posle incidenta nijedno od njih nije više bilo u kadru. Slađa je odvedena iz vile, a Đani je ostao da spava u "tajnoj sobi". Ako je Đanijeva tuča sa Gruom iznenadila kamermane i režiju, sinoćni incident nije. Vešto su šetali kameru na mirnije delove „vile“ pokušavajući da „sakriju“ incident. Ponešto je ipak otišlo u program. Dok je na malom ekranu bila slika Milice i Nenada kako se ljube na krevetu, iz dnevne sobe se čuo Đani kako viče: "Go***, g**no!" vikao je Đani nekome u salonu.

Parovi: Djani napao Sladju Delibašić (Video)



"Ti si g.... " odgovorio je ženski glas, po svemu sudeći Slađin.

"Kurvo jedna..."  nastavio je Đani.

Kad se kamera vratila u salon Đani je kidisao na nekoga ko je bio sakriven stubom. "J... ti mamicu. G... jedno!" ponavljao je Đani. Malo se videlo, ali je režija, za svaki slučaj prebacila na kameru u bašti. Iz salona se čula samo Ivana Milunović kako viče „Nemoj“, a onda i panično „ Đani!“.

Dok se situacija u salonu nije malo primirila, u centru pažnje su ostale Zorica Dukić i Suzana kako igraju "Žikino kolo", a kad se kamera vratila u dnevnu sobu Đanija, Ivane i Dragane Banić nije bilo, kao ni Slađe Delibašić. Njen dečko, Igor Matić je prvi put od početka ovog rijalitija bio ćutljiv i neraspoložen. Šta se desilo, delimično su malo kasnije otkrile „mala od skandala“ Zorica Dukić, supruga Ivana „200 na sat“, Marina Gavrilović i Suzana Bogdanović...



Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>