Region

Svet

Pretučena pevačica Katarina Ostojić Kaja

Popularna pevačica Katarina Ostojić Kaja pretučena je jutros, oko pola pet ujutru, u holu beogradskog kluba "Hipnotik". Kaju je pesnicama napao nepoznati muškarac koji je ranije u klubu pokušao da je poljubi, ali je ona odbila. Kako saznajemo, obezbeđenje kluba nije reagovalo. Kaja je iz kluba izlazila sa bliskim prijateljem i nije ni slutila da će dobiti batine. Nekoliko sati pre toga u klubu joj je ukraden i mobilni telefon.

Pretučena pevačica Katarina Ostojić Kaja



"Izlazili smo iz kluba i tamo nas je sačekao muškarac koji je u klubu pokušao da je poljubi. Stajao je sa prijateljem i počeli su da nas vređaju, prete, a onda ju je on nekoliko puta udario pesnicom u slepočnicu. Sve se odigralo u sekundi. Pokušao sam da dozovem obezbeđenje ali je i obezbeđenje počelo da nas psuje. Bili su potpuno nezainteresovani. Njih petorica su samo stajali i nisu želeli da nam pomognu!" kaže za  Kajin prijatelj koji je sve vreme bio uz nju.

Odmah nakon napada Kaja se sa prijateljem uputila u policijsku stanicu gde su podigli prijave protiv NN lica, a prijavili su i krađu telefona. Iako nema vidljive povrede, Kaja je trenutno u svom stanu i potpuno je ogorčena, depresivna i u šoku.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>