Region

Svet

Duško Tošić odgovara Jeleni Karleuši: Moja tolerancija se bliži kraju! (FOTO)

Duško Tošić je ponovo progovorio, ovog puta putem Instagrama, nakon izjave njegove supruge Jelene Karleuše da je ona inicijator njihovog sporazumnog razvoda.

Duško Tošić odgovara Jeleni Karleuši: Moja tolerancija se bliži kraju! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/duskotosic



Poznati fudbaler odgovorio je na njene poruke koje je objavila sa njegovim advokatom, ističući da ga je najviše povredilo što je Jelena dala izjavu novinarki koja je, prema njenim rečima, širila neistine o njihovom životu.

Do sada, Duško je izbegavao komentarisanje privatnih stvari, dok je Jelena često javno govorila o njihovom odnosu. Međutim, odlučio je da više ne ćuti, pa je na Instagramu naveo da i njegovo strpljenje ima granica.

"Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo sporazumno," napisao je Duško, dodajući emotikon koji slavi, i nastavio:


Foto:Instagram printscreen/duskotosic

"Pošto vidim mnogo laži s druge strane... Nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života, jer smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice. Moja tolerancija se polako približava kraju, tako da ću uskoro dati detaljno svoju verziju. Plašim se da će mediji morati naredne dve godine da se bave time," stoji u objavi koju je Duško napisao.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>