Region

Svet

Emotivna ispovest majke Tee Tairović: Pesma koja me uvek rasplače!

Majka Tee Tairović, gostujući nedavno u emisiji, otkrila je koliko je emotivno povezana sa svojom ćerkom, posebno kada je reč o pesmi koja je posvećena njoj.

Emotivna ispovest majke Tee Tairović: Pesma koja me uvek rasplače! Foto: Instagram printscreen/teatairovicTeina mama je podelila svoje osećaje kada je prvi put čula pesmu "Ne brini majko".

Pročitajte još: Tea Tairović se uz čašicu šampanjca obratila fanovima i podelila lepe vesti (VIDEO)​

"Kada čujem tu pesmu, jednostavno zamolim sve da me ne gledaju. Svaki put se rasplačem. Kada je snimila pesmu, rekla mi je: 'Mama, postoji jedna pesma, ne znam da li da ti je pustim, jer ćeš plakati.' Ja plačem na svaku baladu, nije bitno. Vraćale smo se iz Beograda za Novi Sad, ja sam vozila. Pustila mi je tu pesmu, već sam bila sva u suzama, jer je Miloš Radovanović demo verziju otpevao. Okrenem se prema njoj i pitam: 'Vo je naša priča?' Ona odgovara: 'Eto vidiš, a ja nisam pisala tekst'" - ispričala je majka Tee Tairović.

Popularna mlada pevačica, nedavno je objavila album, čije pesme broje milionske preglede na YouTube-u. Kako je istakla Tea, zakazala je i svoju prvu Arenu u Beogradu, a solistički koncert biće održan 21. septembra.


@tairovic.tea #teatairovic #nebrinimajko #fyp #mother ♬ original sound - 𝙏𝙀𝘼 𝙏𝘼𝙄𝙍𝙊𝙑𝙄𝘾

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>