Region

Svet

Jelena Karleuša: Intrigantna poruka s Instagrama o novom albumu!

Otkrijte šta je Jelena Karleuša objavila na Instagramu i zašto je izazvala toliku pažnju. Pevačica najavljuje nešto veliko s novog albuma. Pročitajte više!

Jelena Karleuša: Intrigantna poruka s Instagrama o novom albumu! Foto: Printscreen Youtube/Una TelevizijaJelena Karleuša nedavno je na društvenoj mreži Instagram izazvala veliku pažnju objavom intrigantne poruke. Pevačica je podelila fotografiju sa snimanja jednog od spotova sa svog poslednjeg albuma, uz opis: "Dolazi oluja". Ova misteriozna poruka izazvala je interesovanje mnogih pratilaca, ali Jelena nije otkrila detalje o čemu tačno govori.

Objava je izazvala lavinu komentara ispod slike, gde su se pratitelji pitali šta se sprema i izražavali uzbuđenje i znatiželju.

Uz to, Jelena Karleuša će se prvi put naći u novoj, zanimljivoj ulozi kao predsednica žirija na ovogodišnjem izboru za mis Srbije. Ovo je prvi put da će žene zauzeti mesto u žiriju ovog prestižnog događaja, koji će se održati 19. juna na Trgu republike u glamuroznom ambijentu.

Možda vas interesuje:
Zašto je Veljko Ražnatović promenio ime sinu: Odluka doneta nakon posete manastiru! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>