Region

Svet

Zbog duševnog bola Boki tuži Maju za 200.000 evra!

Da je mogla da pretpostavi da će posle rijaliti programa "Dvor" završiti na sudu, pevačica Maja Nikolić verovatno ne bi ulazila u velelepno znanje, a dodatni razlog je i nova tužba koju će protiv nje podneti Boki 13, koji traži odštetu od 200.000 evra! Naime, u razgovoru za naš list, Bojan objašnjava razloge zbog kojih se odlučio na ovako drastičnu meru.

Zbog duševnog bola Boki tuži Maju za 200.000 evra!



"Gospođa kratkonoga, teletabis ili kako god, moraće da plati za duševni bol koji mi je pričinila u rijalitiju. Ona u onoj pesmi nema šta nije rekla. Ja sam je lepo saslušao, e sad će za sve te izrečene gluposti morati da snosi posledice. Pričao sam sa mojim timom advokata i svota koji potražujem je 200.000 evra! Nanela je duševni bol i mojoj porodici i prijateljima, a to košta!" započinje priču Bojan Jovanovski, koji komentariše ponašanje svoje dojučerašnje cimerke, sa kojom će se naći uskoro na sudu oči u oči.

"Kratkonoga je pokazala šta je imala u rijalitiju. Ponašala se kao majmun u kavezu. Ma ona ne vodi brigu o svojoj porodici, deci, da bi vodila računa kako se ponaša prema ostalima. Krunu sam joj konstantno skidao sa glave jer joj ne stoji. Ona plastična, jeftina perika je bila idealna za njenu glavu, zato joj je nisam ni dirao, a prošle nedelje, za vreme moje vladavine, videli ste kako treba da stoji kruna!" priča Boki. O najveća dva zla u rijalitiju, kako je Boki okarakterisao Maju i Miloša, voditelj nema ništa lepo da kaže, naprotiv.

"Znate kako kažu, budale se privlače, a to je u ovom slučaju sto odsto tačno. Gospođa Bojanić je pokušala da nervira sve redom, ali videli ste kako je prošao kada se meni zamerio. Pokupio stvari, zakleo se u mrtvu majku i izašao sa „Dvora“. Šta da kažem o čoveku koji se kune u tako nešto sveto pa slaže. Pitali su me zašto gospođa Bojanić. Pa kako da nazovem osobu koja non - stop tračari, farba se u onu bapsku boju , svađa se a i brate, liči na babu!" završava Boki.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>