Region

Svet

Dvor: Posvađali se Boki 13 i Danijel (Video)

Iako mladi pevač Danijel Pavlović nije ulazio u veće sukobe sa ostalim učesnicima reality show-a “Dvor” jer, kako kaže, ne želi da troši energiju na ljude koje ne poznaje, on je u toku sastanka vrlo jasno i glasno odgovorio Bokiju 13, koji važi za jednog od najopasnijih učesnika.

Dvor: Posvađali se Boki 13 i Danijel (Video)



Naime, Pavlović je u više navrata tokom svog boravka u realityju istakao da nema problem da kaže šta misli , ali da ne želi da se raspravlja i svađa po svaku cenu i samo kako bi bio zanimljiv. No, kada ga je blago, žargonski rečeno, “nagazio” Boki 13 svojim izlaganjem i konstatacijom da je naveo dosadne i glupe razloge, Pavlović je pokazao svoj “jezik”.

Svi ukućani su imali zadatak da kažu da li su primetili da im je neko nešto ukrao i šta je u pitanju.

"Meni su nestale neke plave naočare koje su mi jako drage i nestala mi je krema za kosu. No, nije važno. Možda sam ja to negde izgubio, zaista ne sumnjam ni na koga. Jedino ko mi krade je mala Urška koja mi stalno uzima upaljač" - rekao je Danijel, a na njegovu priču se nadovezao Boki 13.

"Ponašate se kao da ste u obdaništu i sad se tu nešto umesto sebe zezate. Navodite glupe razloge, upaljače, ogledala i slično. Dobili smo zadatak da pričamo o konkretnim stvarima. Priča se o zlatnicima i na koga sumnjate, a na šta je vama lično nestalo" – rekao je Boki, a Pavlović se osetio prozvanim pa je poželeo da mu odgovori na govor.

"Mislim da nema potrebe da mi žvaćeš u sitna creva jer sam dovoljno inteligentan da sam zaključim šta se traži od zadatka. Nisam baba-vanga, nisam pohađao kurs bacanja pasulja da bih znao ko kome šta krade. Znam ko je meni šta ukrao i to sam i rekao" - rekao je Danijel.

Izvor: Opera 17

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>