Region

Svet

Potresni oproštaj drugarice od preminule Bojane Janković: Ptico trkačice, trči svoju poslednju trku (FOTO)

Bojana Janković, bila je jedna od voljenijih osoba na našoj javnoj sceni, a to dokazuje i oproštajna poruka njene drugarice.

Potresni oproštaj drugarice od preminule Bojane Janković: Ptico trkačice, trči svoju poslednju trku (FOTO) Foto: Instagram printscreen/yugoslovenka



Tog 19. aprila, porodica, prijatelje i kolege, ostali su nemi kada su saznali da je Bojana Janković preminula u 46. godini. Uzorok smrti još uvek nije objavljen, ali njeni najmiliji putem društvenih mreža opraštaju se svakodnevno od bivše voditeljke, još uvek u neverici da je više nema.

Među brojnim prijateljima je  Nela Bunčić Vukomanović, sa kojom je Bojana Janković bila izuzetno bliska. Bile su najbolje prijateljice, a vezivala ih je i ljubav prema maratonu.

- Život je jednog dana odlučio da nas spoji, ja sam bila mlada, neiskusna i željna svega, a ti ispunjena srećna žena koja je davala vetar u leđa. Sa tobom je u moj život ušetala još jedna ti, Ivana, i meni i mojoj kumi dokazale ste da su godine samo broj, da pravi prijatelji uvek nađu put - napisala je u opisu fotografije i dodala:

- Ptico trkačice, trči svoju poslednju trku i navijaj za nas odozgo, tvoju nerođenu porodicu, a mi ćemo dati sve od sebe da tvojoj deci budemo makar mali podsetnik na to kakva je njihova majka. Okupićemo se ponovo jednog dana nas četiri zajedno, a mi ćemo do tada držati uspomenu na tebe živom zauvek naša Boko - napisala je Nela uz brojne uspomene koje je objavila na Instagramu.




Bojana Janković, biće sahranjena u petak, 26. aprila u 14:30h na Novom groblju u Beogradu.

Slične vesti: Čitulje porodice Bojane Janković pune potresnih reči! Nedostaje bivši suprug!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>