Region

Svet

​Nije Mario: Marija Šerifović otkrila kako je želela da joj se sin zove! (VIDEO)

Marija Šerifović, u decembru je postala mama malenenog Marija, ali je sada otkrila da to ime nije bilo njen prvi izbor.

​Nije Mario: Marija  Šerifović otkrila kako je želela da joj se sin zove! (VIDEO) Foto: YouTube Printscreen/Marija Serifovic



Odgovarajući na pitanja svojih obožavaoca, Marija je otkrila koliko joj se život promenio i iskreno je podelila svoje iskustvo o roditeljstvu: 

- Možda ne još uvek sto posto, ali ja znam da je jako teško. Puno čitam o tome, puno gledam o tome. Smatram da svaka majka, koja je na bilo koji način došla do svog deteta, bilo porođajem, bilo surogat majkom, usvajanjem, kako god, treba da ima to porodiljsko plaćeno tri godine. Treba da imaju troduple plate, besplatne bonove za sve na ovom svetu što postoji. Od taksija, od prodavnica, od svega. Ja da se nešto pitam i da sam neka vlast, to bi bila prva stvar koju bih ja uradila. Pogotovo za mlade mame, koje nemaju nikakvu pomoć, mogu da predpostavim koliko je to teško. Bukvalno ti dođe na trenutak da lupaš glavom o zid, pa se sledeći trenutak smeješ, pa plačeš – objasnila je Marija, a potom otkrila i kako je sinu dala ime: 




- Želela sam da se zove na slovo „M“ i ja sam želela da se zove „Max“. Onda naravno, moje drugarice seljanke su rekle „Da daš detetu ime da se zove kao kuče“. Zbog trenutka procesa, papirologije dok smo bili u bolnici, to se sve mora popuniti i došla je žena i pitala kako se zove. Svi su krenuli da smišljaju na slovo „M“ i neko je rekao „Mario“ i ja sam samo rekla „Pišite Mario“ - dodalla je u svom vlogu popularna pevačica koju je majčinstvo potpuno promenilo.





Slične vesti: ​Povukla se na vrhuncu karijere: Danijela Vranić se vraća na muzičku scenu, evo kako sada izgleda (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>