Elita 7

Parovi

​Janjuš doživeo novi nervni slom u Eliti: Bivši košarkaš isteran iz kuće! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš doživeo je sinoć u "Eliti" nervni slom nakon što je njegova bivša partnerka Anela Ahmić pred svima iznela niz neistina o njemu.

​Janjuš doživeo novi nervni slom u Eliti: Bivši košarkaš isteran iz kuće! (VIDEO) Foto: Screenshot Youtube/RTV Pink



 Njegovo agresivno ponašanje dostiglo je tačku ključanja, što je navelo osoblje obezbeđenja da interveniše kako bi zaustavilo situaciju u Beloj kući.

– Imaš li ti bar dva grama mozga. Da mi j*bu ovi mozak, da mi govore da lažem. Blamiram se, majku ti je**m u pi**u. Jebo vas rijaliti, bolesnici. Nisi me pitala nijedan dan kako sam – urlao je Janjuš.


– Bolesnici došli da mi j**u mozak. Ona vođa bolesnika. Makni se, budalo – Janjuš se opet oglasio.

– On se nervira sad ovoliko, zato što je istina. Ne znam više i ne zanima me. Zgadio mi se. To nije čovek s kojim ja mogu da planiram budućnost – rekla je Aneli.

Janjuš isteran iz kuće:

– Sve što je rekla za mene, laže. Pere se, sve svaljuje na mene. Koliko si kvarna, kako te nije sramota. Nećeš prebacivati na mene. Psihopata meni govori folirant – kazao je Janjuš.

– Poludeo sam što svima veruje, osim meni. Došlo je do toga da nismo zajedno. Meni ona nije verovala, nisam ni ja njoj – rekao je Janjuš. Kada je situacija dostigla vrhunac, obezbeđenje "Elite" , izvelo je besnog bivšeg košarkaša iz Bele kuće, kako bi se sprečio još veći haos.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>