Svet

Region

Strastveni poljubac princa Harija i Megan Markl u javnosti (FOTO)

Strastveni poljubac princa Harija i Megan Markl dogodio se na polo događaju u Sentebaleu, tokom snimanja nove Netfliksove serije. 

Strastveni poljubac princa Harija i Megan Markl u javnosti (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/CBS



Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, ponovo su se našli u centru medijskih događaja, zbog polljupca koji se dogodio pred okupljenim gostima. O

Uoči Harijeve polo utakmice prikupljanja sredstava na Floridi, vojvoda i vojvotkinja su prošetali ruku pod ruku, smejući se i uživajući u opuštenoj atmosferi. Oboje su blistali u svetloj odeći dok su podržavali ovu dobrotvornu organizaciju koju je princ Hari suosnovao 2006. godine kako bi pomogao mladima i deci u južnoj Africi.


Foto: Instagram printscreen/meghan.markle. official

Na samom događaju, Hari je bio kapiten tima "Roial Salute Sentebale", koji je trijumfalno pobedio tim "Grand Champions" sa rezultatom 3-1, pri čemu je princ Hari postigao i početni gol. Uzbuđenje zbog pobede dodatno je naglašeno kada je Megan prišlla kako bi predala pehar i pred svima poljubila svog supruga.

Ovaj nezaboravan trenutak snimljen je upravo za njihovu novu Netfliks seriju o polu, koja će istražiti svet ovog interesantnog sporta. Serija će se fokusirati na Otvoreno prvenstvo SAD u polo u Velingtonu na Floridi, i istražiti društvene aspekte ovog sporta.

Pored serije o polo, planira se i emisija koja će slaviti radosti kuvanja, baštovanstva, zabave i prijateljstva, koju će predvoditi Megan Markl. Ova najava dolazi ubrzo nakon predstavljanja njenog novog brenda "American Riviera Orchard", koji nudi proizvode za kućnu dekoraciju i začine za kuvanje.

Slične vesti: Megan Markl ima dva uslova za pomirenje sa Kejt Midlton i princom Vilijamom!


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>