Svet

Region

Zašto Megan Markl neće ići na krunisanje princa Čarlsa? Mračna strana žene princa Harija!

Da li je ovo mračna strana žene princa Harija!? Zašto Megan Markl neće ići na krunisanje princa Čarlsa? Ona će doći samo ako nju budu krunisali...

Zašto Megan Markl neće ići na krunisanje princa Čarlsa? Mračna strana žene princa Harija! Screenshoot/Instagram


Svi se pitaju koji je njen intimni razlog, evo na šta se sumnja...


Približava se krunisanje kralja Čarlsa, a nedeljama se nagađalo da li će princ Hari i Megan Markl biti poznati na ovu svečanost. Kad su konačno primili pozivnicu sa dvora, dugo su razmišljali da li da je prihvate.To je trajalo toliko da su čak i zakasnili sa odgovorom. Našli su kompromisno rešenje, pa će tako u London doći samo princ, dok Megan neće napustiti Ameriku.Objašnjenje je da će bivša glumica ostati kod kuće sa decom. Istog dana kada Čarlsu bude konačno stavljena na glavu čuvena kruna, njegov unuk Arči slavi peti rođendan. Zato će čak i Hari ostati svega nekoliko sata u Londonu, odmah nakon ceremonije u Vestminsterskoj opatiji krenuće nazad u Kaliforniju.Dok je celoj kraljevskoj porodici laknulo što Megan ne dolazi, u medijima se utrkuju da objasne koji je bio njen lični razlog. Jedan astrolog je analizirao njen horoskop do detalja i tvrdi da baš u njemu leži koren njenih osobina zbog kojih neće na krunisanje.

Amerikanka je rođena 4. avgusta 1981. godine, znači - u znaku Lava. "Ona je vrlo samouverena, voli da je u centru pažnje, ambiciozna je", objašnjava Mišel Bel. "U kombinaciji sa godinom rođenja, koja je u znaku Metalnog Zeca, jasno je zašto ona ne želi na ceremoniju kralja Čarlsa."Sa jedne strane, Lav ne želi da čuje nikakvu kritiku na svoj račun, zato se Megan uopšte ne ide u London. "Sve što osoba rođena sa ovom kombinacijom radi jeste detaljno promišljeno, takvi ne prepuštaju ništa slučaju", objašnjava Mišel.

Prema njenim rečima, to su strasni, ambiciozni i svojeglavi ljudi, a imaju poseban šarm i harizmu. Često privlače mnoštvo ljudi, ali su spremni i da to upotrebe u svoju korist.

Međutim i oni rođeni u znaku Petla, kao i Lavovi znaju da budu arogantni i odbijaju one koji su im u neposrednoj blizini.

"Lako postaju frustrirani ako smatraju da im se ne poklanja dovoljna pažnja", objašnjava Mišel. Zato je za Megan, prema astrološkom tumačenju, neprihvatljivo da ide na ceremoniju na kojoj će biti potisnuta u drugi plan.


Za Megan i Harija je bilo jasno da neće imati nikakvu ulogu, neće učestvovati u povorci niti će biti pozvani na čuveni balkon Bakingemske palate gde se slikaju članovi kraljevske porodice.

To je za bivšu glumicu bila veoma neprijatna mogućnost.


Ni Hariju neće biti lako da na prestolu gleda Kamilu, za koju smatra da je kriva za razvod i nesreću njegove pokojne majke. Zato će sigurno požuriti nazad, kod svoje voljene Megan. 

 

Kako da vam ukrasi za slavski kolač budu snežno beli?! (RECEPT) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lepa&Srećna

Povezane vesti:


>