Region

Svet

Emotivni govor Dade Topića na sahrani Slađane Milošević: Nisam mislio da ćemo se ovako brzo rastati

Pevač Dado Topić održao je emotivni govor, koji je mnoge rapslakao.

Emotivni govor Dade Topića na sahrani Slađane Milošević: Nisam mislio da ćemo se ovako brzo rastati Foto: Printsreen Youtube/Sladjana Milosevic



Dado je na Slađaninu sahranu došao među prvima. On i slađana su bili veliki prijatelji, a njihov duet "Princeza" postao je vanvremenski hit koji je obeležio jednu muzičku eru. Pored Dade Topića, mnoge poznate ličnosti sa domaće rok scene su se pojavile na Lešću kako bi ispratile Slađanu na večni počinak. Peđa D Boj, Momčilo Bajagić Bajaga, Oliver Mandić, Yu grupa i mnogi drugi.

Dado je održao i govor koji je mnoge rastužio

- Mnogo smo se družili, bila si brat, prijatelj... Nisam mislio da ćemo se ovako brzo rastati. Međutim, nas dvoje smo jedno drugom poklonili stihove i pretvorili u jednu divnu pesmu, baladu, koja nas je vezala i koja će ostati dugo u srcima svih koji su nas voleli i svima onima koji će nas voleti u budućim vremenima. Samo si jednom rekla u šali da svoje mesto vidiš među zvezdama, mislim da si bila u pravu. Bila si jedinstvena, drugačija od svih, a toliko blaga, mirna, iskrena sa svima koje si volela... Ostajem ovde, sretan što sam bio jedan od njih - rekao je Dado.

Podsetimo, Slađana Milošević preminula je u Zemunskoj bolnici 26. marta u 69 godini, posle duge borbe sa autoimunom bolešću.

Rođena je u Beogradu 3. oktobra 1955. godine i smatrana je muzičkom ikonom novog talasa 1980-ih u Jugoslaviji.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>