Svet

Region

Isterivači duhova: Ledena pretnja u bioskopima od 11. aprila! (VIDEO)

Radnja filma „Isterivači duhova: Ledena pretnja” je smeštena tri godine nakon događaja iz prethodnog ostvarenja. Porodica Spengler se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Njujorku. U bioskopima od 11. aprila!

Isterivači duhova: Ledena pretnja u bioskopima od 11. aprila! (VIDEO) Foto: Promo





Isterivači duhova se vraćaju! Nastavak filma „Isterivači duhova: Nasleđe” (2021) i peti film u franšizi Isterivači duhova - „Isterivači duhova: Ledena pretnja” na repertoar domaćih bioskopa stiže 11. aprila! Franšiza se vratila na noge sa svojim miksom modernih specijalnih efekata i mladih glumačkih nada,  nostalgijom 80-tih, poznatim zlikovcima i originalnom postavom.

Radnja filma „Isterivači duhova: Ledena pretnja” je smeštena tri godine nakon događaja iz prethodnog ostvarenja. Porodica Spengler se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Njujorku. Udružuju se sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Prilikom otkrića drevnog artefakta, oslobađa se zla sila, i novi i stari Isterivači duhova moraju da udruže snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba!

Džil Kenan (animirani film „Monster House” i božićni fantastični film „A Boy Called Christmas”) je na prethodnom filmu „Isterivači duhova: Nasleđe” radio je kao scenarista i producent, a ovog puta potpisuje režiju.









Na veliko oduševljnje mlađe publike, u glavnim ulogama su Fin Vulfhard, Mekena Grejs i Pol Rud. Imamo lepe vesti i za ljubitelje filmova iz 80-ih godina! Originalna postava iz prva dva filma takođe se vraća! Bil Marej, Den Akrojd i Erni Hadson.


Pripremite se za stare Istraživače duhova, koji moraju da udruže snage sa svojim novim regrutima kako bi spasili Njujork od moćnog neprijatelja koji želi da stvori avetinjsku vojsku. Od 11. aprila u bioskopima proverite kakva ledena pretnja preti Njujorku!










Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>