Region

Svet

Dejan Milićević o kajanju, robovanju i životu u Americi! (VIDEO)

Dejan Milićević fotograf i režiser otvorio je dušu pred kamerama i progovorio o kajanju kada je u pitanju smanjenje želuca, o robovanju svom deda - stricu i životu u Americi koji mu ni najmanje nije prijao...

Dejan Milićević o kajanju, robovanju i životu u Americi! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Milićević je govorio o najtežem periodu u životu i godinama koje je proveo u Americi, kao i o smanjenju želuca nakon kog je kako kaže izgledao kao isposnik:  

"Džaba sam ja operisao želudac kada kalorijski unos na kraju dana je isti kao i nekada. Slatkiši me ubijaju." - rekao je Milivićević u emisiji "Zakuvavanje".



Krenuo je da klopa slatkiše:


"Jezivo, koliko sam smršao. Nije mi se uopšte dopalo. Počeo sam da izgledam kao neki isposnik. Kao nešto da nije u redu sa mnom. I onda sam rekao, ne, ne, ne. Malo ćeš ti da vratiš nazad. Smršao sam 55 kilograma. To je bilo baš drastično. I onda sam krenuo da klopam slatkiše. Onako fino, uveče, pred spavanje. I kilogrami su se vratili." - kaže Dejan Milićević koji je pokušao da slatkiše zameni zdravim poslasticama ali mu se to nije dopalo.


Kada je u pitanju ono što mu je najteže, definitivno je to bio život u Americi:


"Najgore sam se osećao u Americi. Prvo, zato što bio u delu Amerike koju je meni energetski, horoskopski, numerološki neprijatan, to je Čikago. Jedini grad u Americi u kojem bih mogao lepo da radim je L.A. Amerika nije nikakav san, to je po meni jedna nužna glupost. 


U Čikagu sam morao da robujem svom deda-stricu, da radim u njegovom hemijskom čišćenju... Govorio mi je gotovan koji ništa ne radi, koji se zanosi fotografijom i koji ništa u životu neće napraviti, nego će da džabalebariti"- naveo je Dejan.





Bez numerologa, astrologa i feng šujia ne živi


"Bez feng šuija, bez horoskopa i bez numerologije ne živim. Milion puta mi se u životu pokazalo da sve što su oni rekli, kako su me savetovali, sve je tako bilo."





Dejan Milićević je dao i neke praktične savete:


"Nemojte, nikada da vam u centru stana bude toalet ili kupatilo. Ako je tako odmah se selite odatle, to ne valja, to direktno odvlači energiju, zdravlje, sve... Dalje, ne možete nasuprot ulaznih vrata da imate kupatilo i toalet. Zatim, kad odmah s vrata vidiš ogledalo, to je greška. Takođe, ne treba da spavaš nogama okrenutim ka izlaznim vratima."

 

Ovo proleće mnogima otvara dva pravca ili potpunu promenu ili trpljenje!









Milićević je ispričao da mu je obijen stan, te da je ostao bez ičega, izgubio je sve šta je sticao deset godina:


"Doživao sam da mi opljačkaju stan i studio i sve što sam zaradio za 10 godina. Sve je nestalo u roku od pola sata. Neko je napravio duplikat od mojih ključeva, sigurnosne brave od svega..."- priča Dejan Milićević koji smatra da mu je i to bila lekcija:

"Nekako sam uvek bio poput Feniks, dizao se iz pepela. Idemo ponovo!"


Čitajte najnovije Google vesti OVDE

Ideje za pripremu POSNE HRANE.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>