Elita 7

Parovi

Miona priznala kakva je bila njena veza sa Stanislavom! (VIDEO)

Miona je nakon pitanja bivšeg partnera da li ju je na silu držao kod sebe, priznala kakva je bila njena veza sa Stanislavom ali i da je bilo nekih nenormalnih stvari.

Miona priznala kakva je bila njena veza sa Stanislavom! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Stanislav Krofak je postavio pitanje Mioni Jovanović da li je on držao na silu kod sebe, a ona je rešila da kaže kako se zaista osećala živeći kod njega:


"Nisi ali si mi govorio da se ne navikavam na neke stvari, bili smo svega par sati zajedno, išli da jedemo, stalno kod kuće, svaki dan mi je bio isti." - priznala je Miona.


Ti si rekla da ćeš praviti svadbu sa njim?

"Rekla sam ako sve bude u redu da će se desiti svadba, imaju tu neke stvari koje ja nikada neću izneti, nešto što je meni bilo nenormalno."  - dodala je Miona.


Stanislav je ohrabrivao da kaže sve što misli, a voditelj je upitao da li se on neki prevarant:
 

Proleće nam donosi jedan modni trend! Rajfovi su ponovo u modi! (VIDEO)


 




"Nebitno, te neke stvari nikada ne bih izgovorila i da sve najgore govori o meni." -rekla je Miona, a onda se uključila Kačavenda:

"Stanislav je meni top, da sam na njegovom mestu ja bih isto ušla da im se userem u život ovde. Što se tiče Mione jedino što mi je bilo žao je što joj nisam još gore stvari rekla, ona je jedna muljovka razmažena, ona sa Ša neće ostati, ona uopšte nije fina dama kao što se prosipala ovde. videlo se na početku da je ona bacila oko na Lakića, on se njoj jako svideo, ona radi Ša kao budalu, devojka je ozbiljan mufljuz, iskoristila je priliku da se privali Ša, da bi napravila karijeru, ona nema harizmu za bilo kakvu karijeru, grobljanska pevačica stojim iza toga, kada bi meni moj sin doveo nju kući ja bih ga prebila. Dok su njih dvoje pričali Ša dobacuje jer je iskompleksiran." -rekla je Milena.



Čitajte najnovije Google vesti OVDE




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>