Style

Ljubav

Proleće nam donosi jedan modni trend! Rajfovi su ponovo u modi! (VIDEO)

Proleće nam donosi jedan modni trend koji može biti ženstven i jako zavodljiv! Rajfovi su ponovo u modi, zato izaberite onaj pravi za sebe!

Proleće nam donosi jedan modni trend! Rajfovi su ponovo u modi! (VIDEO) the_vintage_snob




U modi će ponovo biti rajfovi i mašne!

Ovi mali detalji istaknuće vašu ženstvenost i negovanu kosu, a postoje razni modeli, tako da možete da birate u odnosu na vaš modni stil. Ako ih do sada niste nosili, a pratite trendove, ovog proleća rajf u kosi biće pravi hit.


 

Mitovi o zdravoj ishrani! Laži u koje ljudi veruju!









Da li znate da je prvi "rajf" zapravo bio "lovorov venac", a onda nastaje rajf kakav danas poznajemo. Kreirali su ga Koko Šanel i Pol Poare tokom čuvene Veliki Getsbi ere.


Frida Kalo je nosila rajf ukrašen cvećem, nosila ga je i Elizabet Tejlor u filmu Kleopatra, Ališa Silverstoun, Brižit Bardo, Lejton Mister u seriji "Tračara" igra Bler Valdorf, a njen zaštitni znak je upravo rajf.


Budite originalne, postoje razni rajfovi, sa mašnama, biserima, cirkonima, šljokicama, onda sa figurama nalik na broševe, u vidu ptica, mačaka, cveća i slično.


 

Hrkanje je pojačano tokom zime ali postoji način da prestanete!









Ako ste rešile da ispratite i ovaj trend, najvažnije je da se to vama dopada i da izaberete ono što uz vas najbolje ide.


Postoje i razne ideje da rajf ukasite same, tako će sigurno biti unikat, pa pogledajte jedan od predloga:



 


Čitajte najnovije Google vesti OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>