Elita 7

Parovi

Elita 7: Maja Marinković otkrila kako se oseća nakon saznanja da je Filip Car postao otac! (VIDEO)

Sinoć je u rijalitiju "Elita 7", stiglo zvanično pismo produkcije gde im je saopšteno da se porodila Aleksandra Nikolić, kao i da je Filip Car postao otac. Ovu informaciju pročitala je Maja Marinković, kao vođa, nakon čega je otkrila i kako se oseća.

Elita 7: Maja Marinković otkrila kako se oseća nakon saznanja da je Filip Car postao otac! (VIDEO) Foto: Printscreen YouTube/Pink TV



Nije nepoznato da je Maja Marinković često u Eliti isticala da jako voli Filipa Cara i da teško može da ga preboli. Iako je uplovila u emotivni odnos sa Stanislavom pokušavajući da zaboravi svoju veliku ljubav, Maja je komentarisala lepe vesti koje su im sinoć stigle u kuću, pokušavajući da prikrije kako se zaista oseča.

- Neka im je sa srećom. Očigledno je sudbina da se tako namesti. Mi smo očekivali da će stići pismo, s obzirom da je Aleksandra pobednik. Ja od srca čestitam i njoj i Filipu i želim svu sreću, tako da ja više njega uopšte ne bi komentarisala, niti spominjala. Normalan mi je osećaj bio, prošlo je godinu dana od kada sa videla njegov lik. Uveliko je u svom odnosu, ja imam svog dečka, tako da sečem to u korenu, ne želim da produbljujem taj odnos. Neka je njima sa srećom i neka im je ćerkica živa i zdrava. Očigledno je to moralo u životu tako da se desi i ko zna zašto je to dobro - rekla je Maja, a onda se nadovezala na svoju sadašnju vezu:



- Koliko sada imam normalan odnos, normalnog dečka. Imala sam pored sebe partneree koji me nisu bili vredni. Zaslužujem nešto više, partnera koji će da me voli, poštuje, svako nađe neko svoje utočište i osobu koja mu odgovara, tako da od mene dosta, mislim da sam i previše rekla na tu temu - zaključila je Maja. 

Slične vesti: ​Evo kako Aleksandra Nikolić izgleda nekoliko sati nakon porođaja (FOTO)

Viber

Autor: J.B
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>