Region

Svet

Peđa Medenica upleten u priče iz rijalitija! Jovana sve priznala! (VIDEO)

Pevač Peđa Medenica upleten u priče iz rijalitija! Jovana sve priznala o njihovoj aferi, susretu sa njegovom ženom, dopisivanju i pesmi koju joj je posvetio.

Peđa Medenica upleten u priče iz rijalitija! Jovana sve priznala! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Kako Jovana kaže, bila je maloletna tada i stvarno ga je volela... a nakon dve godine upoznala je i Peđinu ženu:



"Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav. Ja sam ga kasnije guglala i saznala sam da je u vezi već 15 godina i videla sam da nemaju dece, lagala bih kad bi rekla da ga nisam pretraživala. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non stop, govorio mi je da me voli." - pričala je Jovana pa dodala da neće govoriti o njihovom intimnom životu:








"Nakon dve godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup, on mi je rekao da će tamo biti i žena, kad sam je videla htela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pesmu 'Ne lupaj mala', to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao 3 dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je intimni  život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos."  - rekla je Jovana Cvijanović.

Da li će se Peđa Medenica oglasiti uskoro u vezi ove teme, ostaje nam da vidimo...


 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>