Region

Svet

Ognjen i Seku naterao u suze (Video)

Prošle nedelje je u emisiji kod Ognjena Amidžića Nataša Bekvalac plakala kao kiša, a sada je red došao na Seku Aleksić, koja je otvorila dušu i širokom auditorijumu ispričala sve o gubitku bebe.

Ognjen i Seku naterao u suze (Video)



"Sada jeste sve ok, svakako. Moram da kažem da to što se dogodilo jeste ostavilo posledica. Nije mi padalo na pamet da mogu da radim, posle svega ovoga, iako sam veliki profesionalac, mislila sam da bez obzira na sve, publika mora da se ispoštuje. Na žalost, videla sam da postoje trenuci kada morate da se osamostalite, da budete sami, da se isplačete…" - počela je Seka Aleksić.

Seka Aleksić: Dara me greškom napljuvala u SMS- u
Vrhunac je bio kada je Dara, umesto svom prijatelju, omaškom poslala SMS, koji je bio pun dobrane „pljuvačine” po Seki, upravo drugarici Seki! Preko toga se već nije moglo preći, te su se dve drugarice posvađale toliko da do dan danas ne razgovaraju.
"Bila sam u drugom stanju i bila sam najsrećnija. Ne pričaj nikom dok ne prođe neko vreme tako se valja, rekli su mi moji… I nisam pričala, ali na žalost, 1. januara sam se probudila sa bolovima, užasnim bolovima i znala sam da nešto nije u redu. Kada mi je rekao da je to vanmaterična trudnoća, nije mi bilo dobro, vrtela mi se ona klinika oko mene..."

"Šta god da se desi, ko zna zašto je to dobro, to je poruka, iako smatram da ne mrzim nikog, da ne činim ružne stvari, da jeo neka kazna…"

"Jao, prošle nedelje Nataša plače, sada ja… ko li je sledeće… Misliće ljudi da nas plaćaš da plačemo... Ako me pitaš kakav je osećaj kada izgubiš nešto što si željno očekivao, onda ću ti reći: to je jako tužno… Veljkova porodica je bila tu, moja porodica, ali, lepo je kada neko koga ne znate ispiše ovoliki mejl, javile su mi se žene koje su isto doživele, davale savete…"

Seka nastavlja: "Bilo mi je teško i potražila sam pomoć psihologa. To je jedna divna stvar, to mi je pomoglo da prevaziđem sve to. Sa Veljkom sam otišla u Tvrdoš manastir, pričala sam sa sveštenicima, imamo tamo prijatelje, osetili smo da treba da odemo tamo. I ti duhovni razgovori su mi pomogli… Bolje sam se osećala posle razgovora sa duhovnikom… Bili smo posle i u njihovoj vinariji… Onda smo otputovali u Prag…."

"Sada je sve OK" - završila je Seka.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>