Style

Ljubav

Dnevni horoskop za nedelju 24. decembar 2023. godine!

Dnevni horoskop za nedelju 24. decembar 2023. godine poručuje Ovnovima da pokažu svoju odlučnost, Blizancima da ostanu čvrsti ali fleksibilni...

Dnevni horoskop za nedelju 24. decembar 2023. godine! Svet Plus





Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. decembar 2023. godine na portalu Svet Plus.





Ovan 21.3.- 20.4.

Danas će se intenzivne strasti odvijati oko vas, i vi ćete biti u središtu zbivanja. U vama će se sukobljavati različite energije, i sada je vreme za donošenje važne odluke – odmah! Sve ste pripremili i obavili svoj deo, a sada je trenutak da započnete akciju i pokažete svoju odlučnost.




Bik 21.4.-21.5.

Konačno se oslobađate nesigurnosti i ostavljate je iza sebe, nakon svih vozova koji su prošli. Uskočite u prvi voz koji ide u vašem pravcu, ne čekajte dalje. Danas nije dan za čekanje da prilika sama dođe do vas. Ako jasno vidite cilj, krenite ka njemu. Budite spontani i ne opterećujte se posledicama.



Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas će vas nešto snažno uzdrmati. U trenutku kada mislite da je sve mirno i stabilno, može se desiti "zemljotres". Ostanite čvrsti, ali budite fleksibilni. Samo korak ili dva unazad može vam pružiti sigurno utočište od oluje oko vas. Nemojte biti suviše strogi i držati se strogih pravila danas.





Rak 22.6. - 22.7.

Danas slušajte svoje srce umesto novčanika. Izaberite gde i koliko ćete potrošiti novac. Preuzmite aktivnu ulogu i budite glavni junak svog filma. Prihvatite svaku priliku koja vam se pruži. Moguće je da će doći do nekog sukoba, ali stojte iza svojih uverenja i ne plašite se preuzimanja kontrole tokom razgovora.

 

Probajte punjene paprike po receptu Aleksandre Prijović!








Lav 23.7.- 22.8.

Danas će vaša prilagodljivost biti stavljena na test. Pokušajte se prilagoditi većini, ali zapamtite da ste vi ti koji drže kormilo. Uspešno ćete upravljati situacijom i imati kontrolu nad svim. Iskoristite priliku za biranje, bilo da idete na događaj večeras ili ostajete kod kuće, uživajte u svakom trenutku.




Devica 23.8. - 22.9.

Astrološki gledano, pred vama je fantastičan dan. Bićete izazvani da iskoristite svoju istraživačku i avanturističku stranu. Budite najbolji. Vrlo je verovatno da će vam se otvoriti vrata ka savršenoj prilici. Ne propustite je. Balansiranje između tradicije i novih informacija ključno je danas.




Vaga 23.9. - 22.10.

Moguća je tenzija danas. Snažne sile prolaze kroz vaš život i izazivaju konflikte. Oni koji su već dugo na određenom putu suočiće se s preprekom. Jeste li fizički i mentalno spremni? Vaša snaga će danas biti testirana, ali izdržite, jer to možete.




Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas će doći do izražaja vaša sposobnost upravljanja s više stvari odjednom. Informacije će biti svuda oko vas, i možda ćete biti pozvani da pokažete svoje znanje. Moguće je da ćete se suočiti s nekim s nadmoćnim stavom. Zapamtite, stari način nije uvek najbolji. Budite otvoreni za promene i koristite inovacije i kreativnost.

 

Savršena, starinska ruska salata! (RECEPT)










Strelac 21.11.- 21.12.

Moguće je da ćete se danas osećati kao uplašeno dete koje želi da se sakrije ispod kreveta. Ali zapamtite, napolju možete sresti samo jedno čudovište, a možda i dobiti pomoć. Nemojte se povlačiti tokom ovog sjajnog perioda promena. Vaše mišljenje je podjednako važno kao i bilo koje drugo.




Jarac 22.12.- 19.1.

Danas će vam se činiti da je sve protiv vas. Čak i najmanji napori nailaziće na otpor. Što budete tvrdoglaviji, to će biti teže postići ono što želite. Vaš zadatak danas je uneti razigranost u svaku situaciju. Podsetite ljude da smo svi zajedno na istoj životnoj pozornici i da moramo raditi zajedno kako bismo postigli najbolje. Važno je probuditi timski duh u ljudima oko vas.




Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas će vam ići od ruke disciplina i držanje glave visoko podignute. Neočekivani događaji mogu izazvati izazov vašem ustaljenom autoritetu. Ne donosite brzoplete odluke. Pobrinite se da prikupite sve činjenice pre nego što krenete u akciju. Nemojte se plašiti otvaranja i komunikacije. Ako danas ne krenete u akciju, verovatno ćete morati sutra. Razmislite o tome hoćete li odmah reagovati ili odlažete dalje.




Ribe 20.2.- 20.3.

Danas će biti izazov održati ravnotežu. Shvatite ovo ozbiljno, jer će vam verovatno biti potrebno više nego ikada. Možda ćete se naći kao sudija između starog i novog. Prihvatite izazove. Održite svoje obećanja. Iskoristite svoju komunikativnost i pomozite u prevazilaženju bilo kakvih jaza. Vaša sposobnost da pronađete harmoniju danas će biti ključna.

Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>