Region

Svet

Bivša svekrva: Maju je muž nahvatao na gomili!

Nadežda Perić, bivša svekrva Maje Nikolić, otkriva da je pevačica izgubila starateljstvo nad sinom i da se njen sin Vuk Kandić od nje razveo jer ju je nahvatao sa drugim na gomili!

Bivša svekrva: Maju je muž nahvatao na gomili!



Bivša svekrva Maje Nikolić, Nadežda Perić, majka njenog drugog supruga Vuka Kandića za tabloid “Svet” otkrila je neke od pikantnih detalja iz pevačicinog života.

Kako kaže Nadežda, Maja joj se nikad nije dopadala za snajku, pokušala je da sinu otvori oči da ona nije žena za njega ali uzalud. Ipak su se venčali i dobili sina nad kojim je pevačica izgubila starateljstvo, što još uvek ne zna jer je trenutno učesnik u realityju “Dvor”.

"Sud je na osnovu svega što se dešavalo u proteklom periodu odlučio da apsolutno starateljstvo dodeli mom sinu i da Maji Nikolić oduzme pravo da ga podiže. Dakle, sud je odlučio da je ona nesposobna da bude majka. Ona neka nosi taj krst što je izgubila starateljstvo nad detetom. Svako ima svoj način života – neko je skroman a neko je Maja Nikolić. Znači, sušta suprotnost" - rekla je Nadežda za pomenuti tabloid a onda je otkrila i razlog razvoda njenog sina od omalene pevačice.

"Treba li da spominjem da su se razveli jer ju je Vuk nahvatao na gomili sa drugim muškarcem? Pobožna žena, nema šta!"

Šta na sve ove optužbe i priče ima da kaže Maja saznaćemo kad napusti Pinkovo kraljevstvo ali nema sumnje da neće ostati dužna svojoj bivšoj svekrvi. Posebno kad se uzme u obzir da je u jednom od razgovora na “Dvoru” rekla da su joj obe svekrve bile “zle veštice”.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>