Region

Svet

Maja Nikolić i neuspešni fotošop!

Poznata je kao skandal majstor, često je ulazila u javne rasprave sa kolegama. Maja Nikolić i njen neuspešni fotošop! Grudi stavlja u prvi plan, krivi ogradu, penje se na stolicu kako bi izgledala viša. Profili društvenih mreža Maje Nikolić pretrpani su komentarima.

Maja Nikolić i neuspešni fotošop! Foto: Instagram



Pevačica Maja Nikolić ovog leta fotografisala je svaki svoj pokret na letovanju, što je zabavljalo njene fanove koji se putem komentara svađaju da li je pevačica simpatična ili "potpuno odlepila", kako pojedini pišu. Maja je poznata kao skandal majstor, a često je ulazila u javne rasprave sa kolegama.

Zbog njenog ponašanja u rijalitiju u sudskom procesu oduzet joj je i sin Lazar. Ona je ovog leta sa njim, uz dozvolu oca i socijalne službe, bila na odmoru ali je veliku pažnju privuklo njeno ponašanje. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nomakeup #nofilter #happy #summer #love #greece #beautiful #celebrity #photooftheday #fab #girl

A post shared by Maja Nikolic (@majanikolic_singer) on



Bujne grudi su u prvom planu na svakoj fotogrfiji i snimku, a Maja je neuspešno pokušavala da stanji struk i poveća pozadinu u fotošopu. U jednom trenutku je iskrivila ogradu, jednu nogu stanjila, a visinu je pokušala da nadomesti tako što je stala na stolicu. Posle Santorinija, na kojem je uživala mesec dana, letovanje je nastavila na Kritu, odakle je svakodnevno pozdravljala svoje fanove. U jednom trenutku prsluk za spasavanje obukla je na golo telo, što je naravno još više izazvalo raspravu na njenom profilu. Svađe su počele i oko toga što je Maja na plaži našminkana, što sina fotografiše privijenog na grudi i što peva usred akva parka dok se ljudi odmaraju. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Igre na vodi🧜‍♀️🌟 #summer #fun #love #greece #beautiful #piercingeyes #photooftheday

A post shared by Maja Nikolic (@majanikolic_singer) on


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>