Region

Svet

Maja Nikolić smatra da je mogla da bude kao Madona!

Kako se postaje velika zvezda? Maja Nikolić je dala odgovor na to, a sama smatra da je mogla da bude kao madona, samo da je prihvatala neke stvari...

Maja Nikolić smatra da je mogla da bude kao Madona! Screenshoot/Instagram





Pevačica Maja Nikolić kaže da bi danas u Americi bila velika zvezda poput Madone samo da je prihvatila da spava s menadžerima.

Ona tvrdi da je na zapadu ženi lako da se proslavi, samo ako proda dušu đavolu.


- Iz Amerike sam se vratila, iz San Dijega tačnije, jer mene to tamo ne privlači, nema dušu. Niko tamo nije govorio mojim jezikom. Nisam htela da prodam dušu davolu da bih bila velika zvezda. Estrada na zapadu su orgije, droga, seks, ima toga i kod nas, ali se ne krećem po takvim žurkama. Nisam htela da se prodam zarad karijere i da je gradim preko kreveta. Toliko sam se napevala i bila na turnejama da mi je, kad mi neko kaže: "Ajmo na muziku", toga preko glave - ispričala je pevačica i objasnila da i privatni život krije od očiju javnosti:

- Nikad nisam dozvoljavala da me slikaju paparaci s partnerima, to držim samo za sebe. Moj privatni život nije glamur jer nisam Vitni Hjuston. Nemam bazene i horde obožavatelja koje stoje ispred kuće. Zbog sinova se nikad nisam vaćarila ni sa kim po rijalitiju, deca to sve gledaju i posle utiče na njihove živote.








Podsećanja radi, poznata pevačica pokazala se i kao jedan od boljih rijaliti-igrača dok je učestvovala u takvim TV formatima. Iako je svojevremeno provodila 24 sata pred kamerama, te često ulazila i u verbalne okršaje, nikada nije potpuno izgubila kontrolu, niti se obrukala jer je, kako i sama kaže, vodila računa da to i njena deca gledaju, prenosi Republika.


Maja neretko komentariše dešavanja i u aktuelnom rijalitiju, te je tako nedavno iznela svoje mišljenje i o nekim učesnicima "Elite".


- Meni je najdraža ljubavna priča između Maje Marinković i Marka Janjuševića, ja se njihovim klipovima na Instagramu smejem danima. To mi je bila iskrena emocija. Sigurna sam da ta Aneli sad nije zaljubljena u Janjuša, nego da to sve glumi zbog kamere, njima svima treba kadar, a koji kadar je najbolji, pa najbolji je uz Janjuša - pričala je Nikolićeva za medije.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>