Svet

Region

Dragi Dejvid, horor film uskoro u bioskopima! (VIDEO)

Dragi Dejvid je američki natprirodni horor film iz 2023. godine, režirao ga je Džon Mekfejl, a temelji se na Tviter nizu Adama Elisa istog imena. Uskoro u bioskopima! 

Dragi Dejvid, horor film uskoro u bioskopima! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Glavnu ulogu igra Avgustas Prou kao Elis, uz Andreu Bang, Renéa Eskobara Mlađeg, Kamerona Nikola i Džastina Longa u sporednim ulogama. Film je treća zajednička produkcija između BuzzFeed Studios i Lionsgate Films. Prati Elisa (Prou) koji je opsednut duhom dečaka koji je prepušten demonima nakon što se osvetio internet trolovima.

Film je pušten u bioskope i dostupan za strimovanje i digitalno preuzimanje 13. oktobra 2023. godine putem Lionsgate-a. Dobio je uglavnom negativne kritike od strane kritičara koji su kritikovali nedostatak originalnosti i šokantnih elemenata; neki recenzenti su čak više cenili originalni Tviter niz u poređenju sa filmom.


Jeziva priča je počela 7. avgusta 2017. godine kada je karikaturista Adam Elis počeo prepričavati događaje u kojima duh preminulog deteta teroriše njegov stan i pokušava mu oduzeti život. Njegov početni tvit snažno je odjeknuo među online publikom koja je počela deliti priču.

Dejvid je žrtva vršnjačkog nasilja zbog nepristojnog crteža na instant porukama i osveta sledi. Dvoje tinejdžera ulazi u Dejvidov čet sobu, trolujući ga. Nakon trećeg pitanja o budućem uzroku smrti, tinejdžer biva ubijen te noći.


Izvorno ime filma je "Dear David", žanr je horor, a trajanje filma je 96 minuta. Početak prikazivanja filma u bioskopima je 2. novembar 2023. godine.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>