Style

Ljubav

Sjajna završnica 22. izdanja Serbia Fashion Week-a uz modnu viziju budućnosti!

Sjajna završnica 22. izdanja Serbia Fashion Week-a uz modnu viziju budućnosti! Ova nacionalna nedelja mode zasijala je u punom sjaju, proslavljajući kreativnost, različitost i multikulturalnost. 

Sjajna završnica 22. izdanja Serbia Fashion Week-a uz modnu viziju budućnosti! Foto: Promo







Kada se čarobna inovacija ljudskog uma, veštačka inteligencija, udruži s umetnošću mode, rađa se priča o beskrajnom kosmosu transformacije. Na samom kraju 22. izdanju Serbia Fashion Week-a, publika je imala priliku da prisustvuje seminaru na kome je u fokusu bila neraskidiva veza između kreativnosti i tehnologije,  gde se svaka tkanina stapa s kodom, svaka nit se prepliće s algoritmom, stvarajući modnu budućnost.




Ovo pitanje, ovaj zaplet, obuzimao je sve prisutne: da li će veštačka inteligencija uneti blistavu svetlost u našu modnu stvarnost, ili će se tamne senke zakloniti prekrasnim kreativnim umetnicima? Pitanje nije samo u veštačkoj inteligenciji, već i u ljudima koji je koriste, kako će se to odraziti na modele, naše omiljene modne medije, marketinške genijalce i one koji donose čaroliju na modnim događanjima.












Na to su odgovore pružili modni vizionari, stručnjaci i kreatori - psiholog, REBT terapeut i glavna urednica magazina Lepota i zdravlje Lidija Ćulibrk, umetnica Jelena Blečić, urednica magazina Marie Claire Jasmina Ubiparip, koja je donela svoje svetlo u ovoj dubokoj raspravi, i predsednica Serbia Fashion Week-a, gospođa Svetlana Horvat, a moderator je bila Marina Kosanović koja ih je sve okupila i vodila kroz diskusiju.  

 

I tako, završeno je 22. izdanje Serbia Fashion Week-a, ne samo spektakularnošću i elegancijom na modnoj pisti, već i dubokom diskusijom o budućnosti mode. Ova nacionalna nedelja mode zasijala je u punom sjaju, proslavljajući kreativnost, različitost i multikulturalnost. U ovom modnom univerzumu, gde se snovi pretvaraju u stvarnost, svaka kreacija je priča, svaka kreacija je izraz duše, i svaka kreacija je iskaz jedinstva u različitosti.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>